Lejebetingelser

Lejebetingelser for Nettofest komplet

Bookning af udstyr

Det er nemt at booke hos Nettofest.dk. Vi skal bare vide hvad du skal bruge, hvor mange gæster du får, og hvilken dato festen holdes. Når der bookes betales der 250 kr forud, disse 250 kr bliver trukket fra den endelige lejepris. Resten af beløbet, samt en depositum på 1500 kr betales når udstyret hentes/leveres.

Ved bookning skal vi bruge:

  • Fulde navn
  • Adresse
  • Postnummer og by
  • Telefon nummer
  • E-mail adresse

Depositum

Der er et depositum på 1500 kr. når du lejer en trailer. De 1500 kr dækker når noget går i stykker, forsvinder, eller ikke er rent. Såfremt at der er ødelagt eller bortkommet for mere end 1500 kr. vil man blive gjort økonomisk ansvarlig for resten. Såfremt du booker flere ting, vil depositummet aldrig overstige 1500 kr. Depositum bliver betalt tilbage 1-3 dage efter tilbage leveringen via bankoverførsel. De 1500 kr. er inkl. moms. 

Trailer

For at køre med vores trailere skal du selvfølgelig have et kørekort, være i stand til at køre bil, samt have en bil som lovligt må trække 1300 kg. Vores trailere kan trækkes af de fleste mellem store biler. Det står på bilens registreringsattest hvad bilen må trække. Traileren skal altid låses og trailerens tilkobling skal sikres med trailerlås.
 
Opvask 

Det er din pligt som lejer at aflevere udstyret rengjort så det er klar til næste lejer. Afleveres der noget som ikke er rent, trækkes 10 kr fra depositum pr del. Endvidere betales 375 kr+moms i timen for ekstra tid der bruges. Der må under ingen omstændigheder kommes service som ikke er rent ned i kasserne. Aflever altid vores ting som du som kunde selv ønsker at modtage det. Vores koncept er 100% afhængig af at lejere aflevere udstyret rent og i orden.
  

Stole 

Vores stole må ikke anvendes på græs eller jord. Næste kunde kan være fru Hansen som skal bruge stolene på hendes hvide tæpper, og så har vi balladen. I øvrigt kan stolens ben synke ned i græsset, og dermed bukke. Vi anbefaler ALTID at lægge gulv i telte. Det giver også en meget bedre komfort. Der må ligeledes ikke komme dyr på vores stole, og man må ikke stå på stolene med fodtøj. Gør os venligst opmærksom på hvis der bliver spildt på en stol, så vi kan få den renset inden næste udlejning. 
 

Rettigheder 

Alt udstyr tilhører Nettofest.dk, og må ikke videre udlejes eller sælges. Lejer har i hele lejeperioden det fulde ansvar ved misligholdelse, trafik skade, tyveri, hærværk, brand eller bortkomst. Med andre ord skal det lejede returneres i samme stand som ved modtagelsen. Intet må adskilles eller forsøges repareres. Alt lejet udstyr skal beskyttes imod vind og vejr. 
 

Orden 

Når festen er slut og traileren igen fyldes, er det vigtigt at der kommes det rigtige udstyr i de rigtige kasser, samt det rigtige antal. Alt service pakkes omhyggeligt ind i viskestykker, således så porcelænet ikke gnider op af hinanden.
Alle vinglas sættes på glassets fod i kasserne. De tungeste papkasser sættes nederst, og stole sættes så de ikke vælter under kørsel. Kaffekander skyldes, og kandes gevind rengøres. Stolevognen må under igen omstændigheder lægges hen over stolene. Borde skal altid tørres af med opvredet karklud og er stolene beskidte, skal de støvsuges.
 

Reklamation 

Vi har gået alt igennem, og vi har tjekket at tingene er rene og i orden, samt talt tingene op, så der er det antal ting som der står på kasserne. 

Mangler der noget, eller er noget mod forventning ikke tilfredsstillende, så send os en besked og billeder på vores mail, slagelse@nettofest.dk. Vi kan naturligvis sagtens tælle forkert eller overse noget, derfor er det vigtigt at I går udstyret igennem når I kommer hjem. Har vi ikke hørt fra Jer inden 24 timer efter I har modtaget vores udstyr forventer vi at alt er i orden, og ansvaret er hermed lejers.

Der kan forekomme kalkaflejringer på glas og bestik hvilket er acceptabelt, og går altså ikke under begrebet ”beskidt”.  Disse kalkaflejringer fjernes let med et viskestykke. For at opnå helt blanke glas og bestik er det forventeligt at det pudses efter med et viskestykke inden borddækning. Vores standard skal matche hvad man finder i et forsamlingshus.
 

Lejeperiode 

Vi er meget fleksible med lejeperioden. Vi bruger ikke døgnleje, og en lejeperiode er ofte 4-6 døgn. Det er meget vigtigt at udstyret afleveres på det aftalte tidspunkt. Bliver udstyret ikke afleveret rettidigt, vil en ny lejeperiode blive faktureret. 

Afbestilling

Når man booker udstyr hos Nettofest.dk betales der 250 kr. forud. De 250 kr. bliver ikke refunderet ved afbestilling. Fortryder du aftalen, så fortæl os det i god tid. Afbestilles udstyret, eller dele af udstyret med en varsel på 14 dage, faktureres 50% af lejebeløbet. Afbestilles udstyret, eller dele af udstyret med en varsel på 1 uge, faktureres 100% af lejebeløbet

Ansvarsfraskrivelse

Nettofest.dk kan ikke holdes ansvarlig for omkostninger, problematikker eller gener som skyldes vores produkter eller evt manglende levering

Lejebetingelser telt og gulv

Retningslinjer 

Undgå at bruge klisterbånd på telt og stænger. Brug strips og snor i stedet for. Hav altid en ildslukker i teltet. Undgå at grill kommer for tæt på teltet, og pas generelt på ild og gnister. Ved opvarmning gælder almindelig sund fornuft. Vær sød at fortæl os hvis der er gået en syning eller et beslag er revnet. Det er som udgangspunkt ikke noget lejer skal erstatte, da der er garanti på teltene.
 

Vind og vejr 

Ved varsler om orkan lignende tilstande kan Nettofest.dk annullere aftalen om udlejning af telte. Lejeprisen bliver selvfølgelig refunderet, men Nettofest.dk kan ikke stilles ansvarlig for øvrige omkostninger dette måtte medføre. 
 

Opsætning 

Bind ALTID teltet fast til undergrunden med barduner og pløkker. Nettofest.dk kan aldrig stilles til ansvar for et telt som kollapser. Skruer på fittings skal kun lige spændes til, og må ikke overspændes. Teltet må ikke opsættes så det rammes af træer og buske.

Nedtagning

Når teltet igen skal pakkes sammen, så lægges alt pænt sammen, stropper rulles op osv. Stænger bundtes i 3 bundter med 2 stropper på hver. Er der spildt på dugen, eller hvis det er beskidt, gøres det rent. Teltdugen foldes sammen, så den bliver så lille som muligt, og stroppes med en enkelt strop. Husk at fortæl os hvis teltet er vådt, så vi kan få det tørret hurtigst muligt.

Rettigheder 

Alt udstyr tilhører Nettofest.dk, og må ikke videre udlejes eller sælges. Lejer har i hele lejeperioden det fulde ansvar ved misligholdelse, trafik skade, tyveri, hærværk, brand eller bortkomst. Med andre ord skal det lejede returneres i samme stand som ved modtagelsen. Intet må adskilles eller forsøges repareres. 
 
Gulv 

Vær opmærksom på at gulvet følger terræn, og er græsset ujævnt, bliver gulvet ujævnt. Det overrasker somme tider og nettofest.dk kan ikke holdes ansvarligt for at gulvet er ujævnt. Når gulvet igen stables, stables det således at alle tapper vender sammen vej. Skal et gulv stables om, koster det 50 kr pr bund, som trækkes fra depositum. Gulves stables med 20 fliser i hvert bundt. Stropper må ikke spændes særlig hårdt. Husk at rengøre gulvet, er gulvet ikke rent ved aflevering, trækkes der 20 kr pr m2 fra depositum.

 

Reklamation

Mangler der noget, eller er noget ikke tilfredsstillende, så send os en besked og billeder på vores mail, slagelse@nettofest.dk. Vi kan naturligvis sagtens tælle forkert eller overse noget, derfor er det vigtigt at I går udstyret igennem når I kommer hjem. Har vi ikke hørt fra Jer inden 24 timer efter I har modtaget vores udstyr forventer vi at alt er i orden, og ansvaret er hermed lejers.

Lejeperiode 

Vi er meget fleksible med lejeperioden. Vi bruger ikke døgnleje, og en lejeperiode er ofte 4-6 døgn. Det er meget vigtigt at udstyret afleveres på det aftalte tidspunkt. Bliver udstyret ikke afleveret rettidigt, vil en ny lejeperiode blive faktureret. 

Afbestilling

Når man booker udstyr hos Nettofest.dk betales der 250 kr forud. De 250 kr bliver ikke refunderet ved afbestilling. Fortryder du aftalen, så fortæl os det i god tid. Afbestilles udstyret, eller dele af udstyret med en varsel på 14 dage, faktureres 50% af lejebeløbet. Afbestilles udstyret, eller dele af udstyret med en varsel på 1 uge, faktureres 100% af lejebeløbet

Ansvarsfraskrivelse

Nettofest.dk kan ikke holdes ansvarlig for omkostninger, problematikker eller gener som skyldes vores produkter eller evt manglende levering

 

 

OBS-OBS-OBS-OBS

Vi modtager MEGET gerne billeder af jeres dækkede borde og hvordan I har valgt at indrette teltet osv. Det betyder meget for vores eksistens at vi kan lægge billeder ud.! Vi modtager også MEGET gerne anmeldelser på både Google og facebook.

 

Vi håber at I får en rigtig god fest

Festlige hilsener fra Nettofest.dk