Lejebetingelser telt og gulv

Retningslinjer 

Undgå at bruge klisterbånd på telt og stænger. Brug strips og snor i stedet for. Hav altid en ildslukker i teltet. Undgå at grill kommer for tæt på teltet, og pas generelt på ild og gnister. Ved opvarmning gælder almindelig sund fornuft. Vær sød at fortæl os hvis der er gået en syning eller et beslag er revnet. Det er som udgangspunkt ikke noget lejer skal erstatte, da der er garanti på teltene. 

Vind og vejr 

Ved varsler om orkan lignende tilstande kan Nettofest.dk annullere aftalen om udlejning af telte. Lejeprisen bliver selvfølgelig refunderet, men Nettofest.dk kan ikke stilles ansvarlig for øvrige omkostninger dette måtte medføre.  

Opsætning 

Bind ALTID teltet fast til undergrunden med barduner og pløkker. Nettofest.dk kan aldrig stilles til ansvar for et telt som kollapser. Skruer på fittings skal kun lige spændes til, og må ikke overspændes. Teltet må ikke opsættes så det rammes af træer og buske.

Nedtagning

Når teltet igen skal pakkes sammen, så lægges alt pænt sammen, stropper rulles op osv. Stænger bundtes i 3 bundter med 2 stropper på hver. Er der spildt på dugen, eller hvis det er beskidt, gøres det rent. Teltdugen foldes sammen, så den bliver så lille som muligt, og stroppes med en enkelt strop. Husk at fortæl os hvis teltet er vådt, så vi kan få det tørret hurtigst muligt.

Rettigheder 

Alt udstyr tilhører Nettofest.dk, og må ikke videre udlejes eller sælges. Lejer har i hele lejeperioden det fulde ansvar ved misligholdelse, trafik skade, tyveri, hærværk, brand eller bortkomst. Med andre ord skal det lejede returneres i samme stand som ved modtagelsen. Intet må adskilles eller forsøges repareres. 

Gulv 

Vær opmærksom på at gulvet følger terræn, og er græsset ujævnt, bliver gulvet ujævnt. Det overrasker somme tider og nettofest.dk kan ikke holdes ansvarligt for at gulvet er ujævnt. Når gulvet igen stables, stables det således at alle tapper vender sammen vej. Skal et gulv stables om, koster det 50 kr pr bund, som trækkes fra depositum. Gulves stables med 20 fliser i hvert bundt. Stropper må ikke spændes særlig hårdt. Husk at rengøre gulvet, er gulvet ikke rent ved aflevering, trækkes der 20 kr pr m2 fra depositum.

 

Reklamation

Mangler der noget, eller er noget ikke tilfredsstillende, så send os en besked og billeder på vores mail, slagelse@nettofest.dk. Vi kan naturligvis sagtens tælle forkert eller overse noget, derfor er det vigtigt at I går udstyret igennem når I kommer hjem. Har vi ikke hørt fra Jer inden 24 timer efter I har modtaget vores udstyr forventer vi at alt er i orden, og ansvaret er hermed lejers.

Lejeperiode 

Vi er meget fleksible med lejeperioden. Vi bruger ikke døgnleje, og en lejeperiode er ofte 4-6 døgn. Det er meget vigtigt at udstyret afleveres på det aftalte tidspunkt. Bliver udstyret ikke afleveret rettidigt, vil en ny lejeperiode blive faktureret. 

Afbestilling

Når man booker udstyr hos Nettofest.dk betales der 250 kr forud. De 250 kr bliver ikke refunderet ved afbestilling. Fortryder du aftalen, så fortæl os det i god tid. Afbestilles udstyret, eller dele af udstyret med en varsel på 14 dage, faktureres 50% af lejebeløbet. Afbestilles udstyret, eller dele af udstyret med en varsel på 1 uge, faktureres 100% af lejebeløbet

Ansvarsfraskrivelse

Nettofest.dk kan ikke holdes ansvarlig for omkostninger, problematikker eller gener som skyldes vores produkter eller evt manglende levering

 

OBS-OBS-OBS-OBS

Vi modtager MEGET gerne billeder af jeres dækkede borde og hvordan I har valgt at indrette teltet osv. Det betyder meget for vores eksistens at vi kan lægge billeder ud.! Vi modtager også MEGET gerne anmeldelser på både Google og facebook.

 

Vi håber at I får en rigtig god fest

Festlige hilsener fra Nettofest.dk