Om os

Hvem er Nettofest?

Nettofest.dk har siden 2016 beskæftiget sig med udlejning af borde, stole, service, partytelte og andet udstyr til fester. Det har fra start været vores mål at udlejningen skal være simpel, smart og billig. Firmaet blev startet for sjov, men er i dag blevet et sundt og seriøst firma, og er samtidig blevet en levevej.

Vi er meget stolte over at kunne tilbyde et super fedt og smart koncept til en markant lavere markedspris end hvad andre udlejere tager for tilsvarende udstyr. Vi forlanger ikke 2 kr for en gaffel, eller 3 kroner for et vinglas, men vi udlejer alt hvad der skal bruges til en god fest i en samlet pakke, -Og så er den ovenikøbet på hjul.
Vi har indrettet og pakket vores trailere så de er klar til fest. Det er blot at booke den via vores formular her på siden, og efterfølgende hente den i Slagelse, eller få den leveret i god tid før festen. Det kalder vi for “Nettofest komplet” Vi er blevet vanvittige populære på dette koncept. Her kan du læse hvad tidligere kunder mener om os: https://dk.trustpilot.com/review/nettofest.dk

Vi har lært meget siden vi startede, og vi ved i dag, at der er mange aspekter som spiller ind når folk skal leje udstyr hos en festudlejer! Festudlejning er en tillidssag, og det er super vigtigt at det hele spiller, og det skal det gøre HVER gang! 

Vores koncept er perfekt til både fødselsdag, barnedåb, konfirmation, bryllup, sommerfest og lignende. Lejer du hos os, behøver du ikke sidde og krydse af hvor mange glas og tallerkner du skal bruge, spekulere over hvordan du får udstyret transporteret, og du skal ikke spekulere på om du har husket det hele. Ønsker du det hele leveret, så klare vi også det. Når du har udfyldt vores formular, har vi de oplysninger vi skal bruge for at give dig et tilbud på DIN fest. Du kan læse præcis hvad der er i trailer her.

Vi har gjort alt hvad vi kan for at gøre det nemt for dig, for vi ved at der er nok at stresse og tænke over når man skal holde en fest, og vores kunder skal i hvert fald ikke stresse over os.! Nogle dage før festen, ringer vi dig op, og her tager vi en snak om det hele. Det er vigtigt både for os og vores kunder at der er styr på alt inden festen.
Nettofest.dk er i konstant udvikling, og det vil altid være vores mål at tilbyde kvalitets udstyr til billige priser.
Vi holder til i Slagelse, men vores enkle koncept gør at vi har kunder på hele Sjælland. Faktisk har vi også haft flere kunder som er kørt over broen for at hente en ”Nettofest komplet”
GOD FEST.

Festudlejning Slagelse – Festudlejning Kalundborg – Festudlejning Næstved – Festudlejning Sorø – Festudlejning Korsør – Festudlejning Skælskør – Festudlejning Ringsted – Festudlejning Vestsjælland – Festudlejning Sjælland – Festudlejning Holbæk – festudlejning Roskilde – Festudlejning Køge – Festudlejning København 

Vi ejer ikke et eneste traditionelt udlejningsglas. Vores glas er virkelig flotte !